100% natuurlijke babyverzorging

gezuiverd chloorvrij water

gecertificeerd

BABYMASSAGE

Voor Pure life babyspa zijn wij, Gon & Lian, gecertificeerd tot het geven van babymassage en baby-yoga. Wij passen de babymassage toe volgens de technieken en methodieken van Miranda van Kesteren/ BabyMassage Nederland. 

Babymassage is een bijzondere manier om elkaar te leren kennen. Zonder woorden leren we de taal van de baby te verstaan, lichaamstaal. In de eerste negen maanden is dit de enige taal die de baby spreekt.

Met de babymassage, die eenvoudig te leren is, activeer je zowel jouw eigen zintuigen als die van jouw baby, waardoor je intuïtief aanvoelt wat goed is voor jouw baby. Door de babymassage slapen baby’s regelmatiger, krijgen ze een betere spijsvertering en een groter besef van geborgenheid. Zij accepteren zichzelf gevoelsmatig gemakkelijker.

Door regelmatig je baby te masseren, leer je hem beter kennen en begrijpen. Babymassage is bovendien heel leuk om te doen. Het is heerlijk ontspannend, voor ouder en kind.

Doel:
Het belangrijkste effect van babymassage is dat de band tussen jou en je baby versterkt wordt en dat je leert zijn/haar lichaamstaal beter te begrijpen. De massage heeft een kalmerende invloed, de tastzin wordt ontwikkeld en door de baby op deze manier aan te raken laat je hem/haar voelen dat hij/zij er mag zijn. Dit bevordert het vertrouwen en geeft een groter gevoel van geborgenheid.

Voor wie?
Babymassage is geschikt voor( bijna ) alle baby’s vanaf geboorte tot 9 maanden met één van hun ouders/verzorgers. Voor hele jonge baby’s hebben we aantal speciale techniekjes die wij jullie heel makkelijk kunnen aanleren en die eenvoudig zijn toe te passen.

Ook baby’s die veel huilen, last hebben van darmkrampjes, onrustig zijn en zich overstrekken, en baby’s met een handicap hebben baat bij massage. Voor baby’s en ouders die een moeilijke start hebben gehad, is de babymassage een mooie manier om het hechtingsproces te ondersteunen.

100% natuurlijke babyverzorging

Pure Life Babyspa maakt gebruikt van duurzame baby verzorgingsproducten. Deze bevatten uitsluitend heilzame natuurlijke en biologische ingrediënten. Natuurlijke producten die de babyhuid zacht en veilig verzorgen.

Baby’s in onze Spa worden gemasseerd met zuivere koudgeperste sesam-olie. Deze olie is is heel vloeibaar en wordt goed opgenomen door de huid en laat geen vette laag achter.

Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs in onze Baby Spa. Wanneer wij de telefoon niet beantwoorden zijn we met een sessie bezig. Spreek gerust iets in of stuur een berichtje. We zullen jou zo snel mogelijk antwoord geven