100% natuurlijke babyverzorging

gezuiverd, chloorvrij water

gecertificeerd

OVER ONS

De sessies hydrotherapie en babymassage worden verzorgd door ons (Gon & Lian), verloskundigen met meer dan 30 jaar ervaring in het begeleiden van ouders en hun baby. Als verloskundigen maar ook als moeders hebben wij ervaren wat een geboorte voor ouders betekent. Hoe lief, vertederend en mooi jouw baby ook is wij weten, als geen ander, dat je niet altijd op de roze wolk zit. Natuurlijk is je kleintje meer dan welkom. Echter het brengt ook onzekerheid, twijfels en vragen met zich mee. En dan hebben we het nog niet over vermoeidheid door de gebroken nachten.

Graag willen wij jullie in deze, soms roerige, periode weer even een moment van rust laten vinden samen met je baby.

Vanuit onze kennis en liefde voor ons vak geven wij goede en eerlijke  adviezen en nemen we alle tijd om jullie samen optimaal te laten genieten van het float en/of massage moment.

In onze babyspa zal je een oase van rust ondervinden. Wij kiezen er dan ook voor om jullie als ouders exclusieve aandacht te geven. Bij het boeken van de sessie is de ruimte alleen voor jullie en jullie baby gereserveerd. Hierdoor kunnen we in alle rust samen ontdekken wat voor jullie baby goed is.

Onze babyspa is geschikt voor baby’s vanaf 14 dagen oud (  met een gewicht van ongeveer 3,5 kilogram) tot ongeveer 1 jaar.

Je kunt ons vinden in een van de mooiste straatjes van Valkenburg. Vanuit een concept gebaseerd op aandacht, betrokkenheid en het vastleggen van herinneringen is de babyspa gevestigd op dezelfde locatie als de daglicht studio van Pure Life Geboortefotografie. Hierdoor is het mogelijk om een tastbare herinnering te kunnen meekrijgen als aandenken aan deze heerlijke sessie. Denk aan film en foto’s. Kijk naar onze pakketten voor meer informatie hierover.

HET TEAM

Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs in onze Baby Spa. Wanneer wij de telefoon niet beantwoorden zijn we met een sessie bezig. Spreek gerust iets in of stuur een berichtje. We zullen jou zo snel mogelijk antwoord geven