100% natuurlijke babyverzorging

gezuiverd chloorvrij water

gecertificeerd

PRAKTISCHE INFORMATIE

Lees alles wat je moet weten en kom voorbereid langs.

Coronaregels *

Ivm de huidige Corona maatregelen is het op dit moment niet mogelijk om samen met een vriendin, zusje of buurvrouw met baby te komen.

Uiteraard ben je welkom met je eigen tweeling . Hierbij laten we eerst een van jouw baby’s alleen floaten, daarna floaten ze lekker samen in 1 badje, waarna jouw andere baby ook nog even lekker alleen kan ronddobberen. Daarna kunnen beide baby’s tegelijk gemasseerd worden.

 • Ivm de huidige corona regels mogen er niet meer dan twee volwassenen mee komen naar de Spa ( ook niet in overleg)
 • Bij klachten svp tijdig de afspraak afzeggen. We zullen dan samen een nieuwe afspraak inplannen.
 • In de Spa svp een mondkapje dragen.
 • Handen desinfecteren.

Wat neem je mee?

Het enige wat je nodig hebt zijn eventueel schone kleertjes en schone luiers. Wij zorgen voor een passende zwemluier, lekkere massageolie, handdoeken en badcape.

Neem voeding voor jouw baby mee. Dan kun je in alle rust na de sessie, onder het genot van een kopje koffie of thee,  jouw baby bij ons voeden . Wij hebben een flessenwarmer voor jullie klaar staan. Uiteraard is er ook meer dan voldoende ruimte om je baby in alle rust te voeden en je af te zonderen wanneer jullie dit wensen. 

Mocht jouw baby voor de sessie nog een voeding nodig hebben kom dan wat eerder dan de afgesproken tijd naar onze Spa, dan kun je in alle rust jouw baby nog voeden.

Wie mag er meekomen?

Tijdens de hele sessie zijn jullie van harte welkom met jullie baby en twee volwassenen. Wil er een extra volwassenen meekomen doe dit dan svp alleen in overleg met ons!

Ivm de rust voor jullie baby vragen we je liever geen kinderen mee te nemen jonger dan 12 jaar.

Voeden?

Probeer je baby uitgerust en gevoed mee te nemen naar de babyspa. Baby’s die moe zijn of honger hebben houden het floaten niet lang volWil je voor het flaoten nog een voeding geven kom maximaal 15 minuten eerder dan de afgesproken tijd zodat je bij ons jouw baby in alle rust nog kunt voeden . Een flessenwarmer staat voor jullie klaar

  Duurzaamheid

  De duurzame toekomst betekent dat je je kind bewust maakt van de invloed van jouw leefstijl op de aarde. Je leert je kind over de wereld, natuur en wat wij als mens nodig hebben. Daarbij gaat het erom dat we de aarde niet uitputten, zodat onze kinderen (en de kinderen van onze kinderen) kunnen leven op een fijne, leefbare aarde door je ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken.

  Wij maken gebruik van wasbare zwemluiers. Bij het gebruik van wasbare zwemluiers stoot je tot 2,5 keer minder CO2 uit ten opzichte van wegwerp zwemluiers. Tegenwoordig zijn deze wasbare luiers erg makkelijk in het gebruik, goed wasbaar en in heel veel leuke kleurtjes en prints te verkrijgen.

  Verder wassen we onze handdoeken en badcapes met Eco-wasmiddel en we gebruiken geen wasverzachters. Ecologische wasmiddelen bevatten minder schadelijke stoffen die het milieu belasten, daarbij komt dat de middelen vaak ook beter voor je was én voor jouw huid zijn.

  Ook de produkten die wij gebruiken voor de huidverzorging zijn ecologisch en op natuurlijke wijze vervaardigd.

  Positieve (medische) effecten van hydrotherapie

  Hieronder de positieve (medische) effecten van hydrotherapie – babyfloaten op een rijtje:

  • Versterking van de spierontwikkeling
  • Draagt bij aan de longcapaciteit
  • Draagt bij aan de mentale ontwikkeling
  • Helpt tegen krampjes
  • Helpt tegen constipatie (verstoppingen)
  • Verbetert de motoriek (balans en coördinatie)
  • Verbetert het slapen
  • Vermindering van stress van pasgeborenen (prematuren)
  • Werkt kalmerend
  • Verminderd eczeem

   Gezuiverd, verwarmd water

   Doordat we gezuiverd verwarmd water gebruiken en geen chemische middelen toevoegen aan ons bad, is het water zachter voor de huid dan kraanwater. Het water is vrij van chemicaliën, chloor en opgeloste stoffen als metalen en kalk zijn uitgefilterd. Door het unieke zuiverende ozon systeem wordt het water na elke sessie

   Het gezuiverde verwarmde water is ook erg geschikt voor baby’s met een zeer gevoelige huid en voor baby’s met eczeem.

   Ook voor prematuur geboren baby’s is het floaten een heerlijke ontspannen manier van bewegen wat de ontwikkeling ten goede komt.

    

   Maak een afspraak

   Maak een afspraak en kom langs in onze Baby Spa. Wanneer wij de telefoon niet beantwoorden zijn we met een sessie bezig. Spreek gerust iets in of stuur een berichtje. We zullen jou zo snel mogelijk antwoord geven